„Sve u službi kupca“

Proizvodnja, trgovina i usluge
  • Preporuči:

Opis

Godine 1987. godine, kao obiteljski biznis otpočinje sa radom zanatska radnja u kojoj se proizvode limarski elementi za odvodnju oborinskih voda prvenstveno namijenjeno za privatne kuće. Početkom 1997. godine obrt prerasta u proizvodno-trgovinsko-uslužno poduzeće „LimOrad“ d.o.o. Žepče. Povećanjem obima poslovanja u području ventilacije, klimatizacije i izolacije u 2014. godini osnivamo poduzeće „MANA PROM“ d.o.o. Žepče. Oba poduzeća upošljavaju 50 kvalificiranih limara, koji su spremni da odgovore na sve Vaše zahtjeve, kada je u pitanju metaloprerađivački sektor.

Proizvodni program:

- Proizvodnja i ugradnja elemenata za ventilaciju (spiro-okrugli i pravokutnih ventilacijskih kanali, kvadratni kanali, koljena,    račve i drugi tipski komadi);
- Proizvodnja i ugradnja limarskih pozicija u građevinarstvu;
- Izrada lakših čeličnih konstrukcija;
- Izolacija i oblaganje toplovodnih cjevovoda sa aluminijskim i čeličnim limovima;
- Krovopokrivački i fasaderski radovi sa trapeznim profiliranim limom i/ili termo-izolacijskim panelima;

Poslovna suradnja (uvoz/izvoz) sa poduzećima iz metaloprerađivačkog sektora, naravno osim Bosanskohercegovačkog tržišta, je ostvarena i na tržištima Njemačke, Italije, Libije, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Ostale informacije

Email:
manaprom.zepce@gmail.com
Tel:
+387 32 884 044
Adresa:
Poslovni centar XP, 72230 Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo