• Pratite nas na facebook stranici

  Pratite nas na facebook stranici

  Aktivnosti UPIPa Žepče  možete pratiti i na facebook stranici   Read More
 • Poziv članovima UPIP-a Žepče

  Poziv članovima UPIP-a Žepče

  S ciljem ažuriranja baze podataka o članstvu privrednih subjekata, pozivamo sve članove UPIP-a Žepče, da dođu osobno u naše prostorije kako bi Read More
 • 1
 • 2

Sale za edukaciju i sastanke

 • Objavljeno u Tekstovi
 • Čitano 7247 puta

U okviru infrastrukturnih kapaciteta s kojima upravlja Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče (UPIP Žepče) nalaze se i dvije multifunkcionalne sale. Sale se nalaze u prostorijama Poslovnog inkubatora Žepče (manja sala) kapaciteta do 15 mjesta i prostorijama Agroinkubatora Žepče (veća sala) kapaciteta do 80 mjesta. Sale su smještene na adresi UPIPa Žepče-udaljenog 500 metara od samog centra općine.

Obje sale su prilagođene i opremljene multimedijskom opremom i multifunkcionalnim namještajem neophodnim za organiziranje konferencija, edukacija, poslovnih susreta, prezentacija, seminara i drugih događaja.

Potencijalnim korisnicima, osim uobičajene informatičke opreme namijenjene gore navedenim događajima, na raspolaganju nudimo i informatičku opremu neophodnu za edukaciju i tečajeve iz oblasti eposlovanja.

Obje sale imaju besplatan parking prostor u okviru objekta tijekom cijelog dana; brzu internet vezu uz neograničen promet; prostori se vrlo lako konfiguriraju prema Vašim potrebama;  a imamo mogućnost organiziranja ceteringa prema željama korisnika.

Galerija slika

Ocijeni
(1 Glasaj)
 • Zadnji put promjenjen četvrtak, 24 Septembar 2015 11:42
 • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo

EU.jpg
NBR.png
SIF.jpg
link.jpg
norveska.gif
oxfam.jpg
plod.png
preda.jpg
sad1.jpg
teslic.jpg
vjeverica.png