Printaj ovu stranu

Nagrada "Stvaratelji za stoljeća"

U Dubrovniku 27. i 28. ožujka 2015 održan je  drugi regionalni Summit poduzetnika, „300 NAJBOLJIH“ , na kojemu je oko 120 sudionika samita razgovaralo o budućnosti poduzetništva i mogućnostima njegovog unapređenja. U sklopu ovog događanja dodijeljene su i nagrade te priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ najzaslužnijim za razvitak poduzetništva u ovom dijelu Europe. Između ostalih nagradu je dobila, Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče. Osnovni cilj nagrade Stvaratelji za stoljeća odavanje je javnog priznanja najzaslužnijim  osobama, organizacijama i institucijama za doprinos razvoju poduzetništva u Jugoistočnoj Europi,  kao i  usmjeravanje pozornosti na vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati,  temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme.
O laureatima je odlučivao dvanaestočlani Međunarodni nezavisni Komitet koji su činili eksperti za ekonomiju, marketing, menadžment i privredu iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH i Makedonije (prof. dr. Boris Tihi, dr. Sandra Švaljek, prof. dr. sc. Slavica Singer i drugi).

Proces animiranja predlagača, predlaganja kandidata, te odlučivanja o laureatima trajao je 20 mjeseci, odnosno od lipnja 2013. do siječnja 2015. godine, a u procesu predlaganja kandidata sudjelovalo je 186 predlagača iz devet zemalja koji su predložili 340 kandidata iz devet zemalja. Od 340 kandidata, Komitet je odabrao i nagradio 63 pravna i fizičke osobe najzaslužnije za razvoj privrede u Jugoistočnoj Europi.
U ime Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče nagradu je primio Predsjednik Mladen Ivešić.

Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen subota, 10 Oktobar 2015 07:27
  • veličina slova
UPIP Žepče

Posljednje od UPIP Žepče