Javni poziv za mala i srednja preduzeća i zadruge iz BiH za učešće u povezivanju u lance vrijednosti i otkup maline

  • srijeda, 13 Januar 2016 11:13
  • Objavljeno u Agrobiznis
  • Čitano 1590 puta

Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini poziva sva zainteresirana mala i srednja preduzeća (MSP-ovi) i zadruge iz BiH da podnesu prijavu za učešće u projektima

„Podrška trajnim rješenjima Revidirane strategije za provedbu Aneksa VII Dejtonskog mirovnog sporazuma“ i „EU Program oporavka od poplava“, kroz povezivanje u lance vrijednosti i otkup maline. Cilj ovih projektnih intervencija je ekonomski osnažiti povratnike, raseljene osobe, lica pogođena  poplavama i druge socijalno ugrožene kategorije, kroz razvoj i jačanje lanaca vrijednosti u poljoprivredno-prehrambenoj industriji, kao ključnoj identificiranoj privrednoj grani za stvaranje novih izvora prihoda i samozapošljavanje.

MSP-ovi i zadruge mogu podnijeti prijave da uz podršku projekata uspostave kooperantsku mrežu proizvođača i otkupljuju malinu na regiji Zenica, općine (Zenica, Maglaj, Žepče, Doboj, Modriča), planirani broj proizvođača - 169, očekivana površina zasada 370 dunuma.

Svi MSP-ovi i zadruge koji ispunjavaju uslove mogu dostaviti prijave, uključujući i svu potrebnu prateću dokumentaciju, najkasnije do 01.02.2016. godine do 14:00 sati. Sve prijave slati na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili direktno na adresu Zmaja od Bosne b.b, 71000 Sarajevo, UN House.

Prijave koje se dostavljaju direktno moraju biti predane u zatvorenoj koverti naslovljene na „JAVNI POZIV ZA MSP-OVE I ZADRUGE ZA POVEZIVANJE U LANCE VRIJEDNOSTI I OTKUP MALINE“.

Smjernice za podnošenje prijave i prijavni obrazac se mogu preuzeti OVDJE.

MS Word verzije prijavnog obrazca i pripadajućih izjava se mogu preuzeti OVDJE.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja tokom perioda podnošenja prijava, podnosioci zahtjeva mogu direktno uputiti pitanja, upite i zahtjeve u pisanoj formi, na broj faksa +387 33 552 330 ili e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen srijeda, 13 Januar 2016 12:07
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo