Predstavnici UPIP-a Žepče u posjeti članovim AgroMAP mreže

  • srijeda, 20 Januar 2016 10:45
  • Objavljeno u Agrobiznis
  • Čitano 2132 puta

Dana 16.01.2016 godine, predstavnici Udruge poduzetnika i poslodavaca (UPIP) Žepče posjetili su organsku proizvodnju Herceg u Novom Travniku. Prilikom posjete Predstavnici UPIP-a Žepče obišli su proizvodni pogon za preradu ljekovitog i aromtičnog bilja, te novoizgrađenu hladanjaču kapaciteta 400 metara kubnih. Prisutne je ugostio direktor Organske proizvodnje Herceg, gdin. Sejad Herceg. Iz njegovo razgovora saznali smo da je projekt izgradnje spomenute hladanjače nastao iz potreba za višim stupnjem prerrade maline sa Novotravničkog područjaa i šire. Hladanjača je urađena prema savremenim standardima, a služit će kao potpora razvoju poljoprivredne proizvodnje i općenito ruralnom razvoju Novotravničkog kraja. Sredstva za izgradnju su osigurana dijelom kroz donatroska sredstva IFAD-a, dok drugi dio sredstava osiguran je iz vlastitih izvora.
Važnost umrežavanja za svoje poslovanje prepoznala je i ova mala obiteljska firma u razvoju, koja je članica Agromap Mreže.

Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen srijeda, 20 Januar 2016 10:48
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo