Podrška zapošljavanju/samozapošljavanju povratnika

  • četvrtak, 21 Januar 2016 09:23
  • Objavljeno u Agrobiznis
  • Čitano 2420 puta

Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica objavljuje JAVNI OGLAS za podnošenje prijava za programe pomoći održivog povratka u cilju podrške zapošliavanju/samozapošljavanju povratnika u poljoprivredi na prostoru Bosne i Hercegovine.

Prijavu na Javni oglas mogu podnijeti:

Fizička lica - povratnici na području Federacije BiH, kao i povratnici iz Federacije BiH na područje Republike Srpske i Brčko Distrikta, koji izraze spremnost za osobno sudjelovanje u sufinanciranju projekta u iznosu 30%, 40% ili 50% od ukupne vrijednosti projekta.

Dostavljanje prijava se vrši preporučeno poštom ili osobno, u zapečaćenoj koverti na adresu:

Federalno ministarstvo raselienih osoba i izbjeglica, Alipašina 41, 71000 Saraievo, sa naznakom ,,Prijava na Javni oglas za programe pomoći održivog povratka - zapošljavanje povratnika u poljoprivredi na prostoru BiH"
(Na poleđini koverte navesti ime i prezime podnosioca i točnu adresu)

Javni oglas ostaje otvoren 20 dana od dana objavljivanja.

 

Javni oglas

Obrazac prijave

 

Više možete pročitati na web stranici Ministarstva;          www.fmroi.gov.ba

Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen četvrtak, 21 Januar 2016 09:30
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo