Predstavnik UPIP-a Žepče na dvodnevnoj radionici-FIDIC ugovori

  • petak, 04 Decembar 2015 17:02
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 1725 puta

Okolnosti poslovanja u međunarodnim uvjetima su se promijenile, konkurencija na tržištu je sve veća, stoga su usvojeni vrlo precizni uvjeti poslovanja koji su obvezni za sve firme koje žele da konkuriraju za projekte financirane iz budžeta međunarodnih financijskih institucija. U svrhu povećanja konkurentnosti i pružanja što potpunije podrške za svoje članove, 01. i 02. prosinca. 2015 godine u Sarajevu, predstavnici Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče učestvovali su na edukativnoj radionici čija je tema bila „Upravljanje razvojnim projektima i FIDIC ugovori“. Seminar je organiziran u okviru projekta „Zeleni ekonomski razvoj“ koji provodi UNDP u BiH.

U okviru navedene teme velika pažnja učesnika posvećena je upravo dijelu koji se odnosio na FIDIC ugovore. Poznavanje međunarodnih procedura i pravnih pitanja od velike je važnosti za uspješno poslovanje, stoga i ne čudi veliki interes velikih tvrtki i svih onih koji djeluju a i misle globalno za ovakvim vidom edukacija.

Menadžment UPIP-a Žepče će svoja saznanja prenijeti na svoje članove, i na taj način povećati njihovu konkurentnost i pružiti im neophodnu podršku.

Ocijeni
(3 glasova)
  • Zadnji put promjenjen petak, 04 Decembar 2015 17:07
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo