U okviru projekta ECO FOOD TURA organizirano učešće na sajmu Zdravlja u Vinkovcima

  • ponedjeljak, 18 April 2016 09:25
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 2030 puta

U okviru projekta ECOO FOOD TURA kojeg financira EU iz IPA sredstava kroz program prekogranične suradnje HR-BiH organizirano je učešće za 13 učesnika na sajmu Zdravlja u Vinkovcima. Učesnici su iz BiH i HR koji se bave ekološkom proizvodnjom i svoju proizvodnju temelje na ekološkim principima.

Ovo je 20. po redu sajam Zdravlja na kojem je sudjelovalo oko 130 izlagača.

Kako ističu domaćini, cilj sajma je samo jedan, a odnosi se na povezivanje zdravstvene i nezdravstvene struke te stvaranje preduvjeta za očuvanje i unapređenje zdravlja.

Kako je potreba za ekološkim proizvodima, odnosno hranom proizvedenom na ekološki način, u posljednjih nekoliko godina iznimno porasla, spoj zdravlja i hrane je neizostavan. Iz tog razloga projektni tim je i odabrao sajam Zdravlja, za mjesto na kojem će se predstaviti izlagači koji svoje proizvode, proizvode na ekološki prihvatljiv način.

Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen ponedjeljak, 18 April 2016 10:06
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo