Treći Gospodarski Forum općine Žepče

  • petak, 14 Oktobar 2016 08:32
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 1415 puta

Predstavnici UPIP-a Žepče, prisustvovali na „Trećem Gospodarskom forumu općine Žepče 2016“, koji su organizirali, Općina Žepče i Razvojna agencije Žepče uz suorganizaciju Centra za tehnološki razvoj Brodsko-posavske županije, Ureda za međunarodnu suradnju TINTL (RH) i Fondacije Mozaik.
Ovogodišnji  Forum s temom  „Inovacije u poduzetništvu“ je održan u sklopu proslave Dana općine Žepče,  posvećen je prvenstveno mladim ljudima, ali i informacijskim tehnologijama i konkurentnosti znanja, te je ujedno pružio priliku različitim profilima ljudi, da se sretnu na jednom mjestu i razmjene pozitivna iskustva i znanja.
Tijekom Foruma, održana su tri panela na teme: „Kako razviti poduzetničku klimu i potaknuti inovativno poduzetništvo“; „Znanje, inovacije, rast - formula poduzetničkog uspjeha“; „Ekosistem za razvoj poduzetništva mladih“. Paralelno sa panel diskusijama, održani su također i „Radionica iz robotike i računalnog programiranja za osnovce“ i „Izložba inovacija mladih“.
Na Forumu je uzelo učešće oko 150 predstavnika iz 30 javno-privatnih institucija, nevladinih i međunarodnih organizacija kao i mladi poduzetnici i inovatori iz BiH i Hrvatske.

Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen petak, 14 Oktobar 2016 08:36
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo