Izborna Skupština Obrtničke komore FBiH

  • ponedjeljak, 27 Mart 2017 06:18
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 1706 puta

U Subotu, 25. Ožujka/Marta 2017. godine u prostorijama Udruge poduzetnika i poslodavaca u Žepču održana je Izborna Skupština Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine.
Na Izbornoj Skupštini OK FBiH za predsjednika Komore izabran je Željko Babić, kojeg je kandidirala Obrtnička komora Tuzlanskog kantona. Potpredsjednici Komore su Adem Crnalić iz Obrtničke komore Unsko-sanskog kantona, te Vlado Bevanda iz Obrtničke komore Hercegovačko-neretvanske županije.
Predsjednik Skupštine OK FBiH je Smail Hasanić kojeg je kandidirala Obrtnička komora Zeničko-dobojskog kantona. Za potpredsjednike je izabran Adnan Jusić iz Obrtničke komore kantona Sarajevo i Safet Hodžić iz Obrtničke komore Srednjo-bosanske županije/kantona.
U Nadzorni odbor birani su: Azra Tukulj iz Obrtničke komore Posavske županije, Frano Sapjić iz Obrtničke komore Zapadno-hercegovačke i Petar Smiljanić iz Obrtničke komore Herceg-bosanske županije.
Nova uprava Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine birana je na razdoblje sljedećih četiri godine.

Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen utorak, 28 Mart 2017 10:17
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo