Sudjelovanje na VI regionalnom sajmu Kotor Varoš 2017

  • srijeda, 05 April 2017 23:17
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 1505 puta

Za korisnice projekta „Žene liderice u agrobiznisu“ organizirano je učešće na VI Regionalnom sajmu privrede, poljoprivrede i turizma Kotor Varoš 31. marta i 1. aprila 2017. godine u Kotor Varošu.  Sajam je okupio oko 150 izlagača iz Republike Srpske, BiH i Srbije. Organizatori manifestacije su Razvojna agencija opštine Čelinac i Područna privredna komora Banja Luka.
UPIP Žepče je zajedno sa tri korisnice projekta predstavio proizvode svih korisnica projekta i na taj način širu javnost upoznao sa projektom koji implementira i sa proizvodima koje proizvode korisnice projekta. Učešćem na sajmu korisnicama projekta omogućen je plasman proizvoda na tržište. 
Učešće na sajmu je organizirano u okviru projekta „Žene liderice u Agrobiznisu“ kojeg financira Američka ambasada u Sarajevu a implementira i sufinancira Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče.
U narednim danima organizirat će se učešće na još dva sajma za korisnice projekta i to na Sajmu Privrede Mostar 2017 u periodu 04 – 08 april 2017 i na Sajmu Grapos Expo Gračanica od 18 -22 aprila 2017 godine.

Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen ponedjeljak, 10 April 2017 14:22
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo