Radionica "Osnove sakupljanja bilja iz prirode"

  • utorak, 22 Septembar 2015 14:38
  • Objavljeno u Agrobiznis
  • Čitano 1771 puta

U Tesliću 21.09.2015. je održana edukativna radionica na temu „Osnove sakupljanja bilja iz prirode“, edukativna radionica je organizirana u okviru projekta ECO FOOD TURA kojeg financira EU iz IPA sredstava kroz program prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina.
Predavačica je bila doc. dr. Svjetlana Zeljković koja je s korisnicima projekta razgovarala o ljekovitim biljnim vrstama koje se mogu pronaći na području BiH, dobroj sakupljačkoj praksi, faktorima koji utječu na kvalitetu bilja i količinu aktivnih tvari u istom, te vizualne sličnosti ljekovitog bilja sa otrovnim biljem.
U narednom razdoblju očekuje se radionica na temu prerada ljekovitog bilja i zaštita bilja u organskoj proizvodnji. Sve radionice su otvorenog tipa, te nema ograničenja u broju korisnika

Ocijeni
(0 glasova)
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo