Sastanak TOT tima AgroMAP mreže

  • petak, 13 Novembar 2015 10:28
  • Objavljeno u Agrobiznis
  • Čitano 1686 puta

U Mostaru 12.11.2015. godine održan sastanak TOT tima AgroMAP mreže, kako javlja portal www.agromap.net. Sastanak je održan u prostorijama LINKa Mostar koji je sa Udrugom Poduzetnika i poslodavaca Žepče koordinator AgroMAP mreže za područje Hercegovine.

Na sastanku se razgovaralo o opremi i korištenju opreme u okviru Mašinskog prstena AgroMAP mreže, kao i prerastanju mreže u AgroMAP Klaster na sto su članovi pozitivno reagirali. Razgovaralo se i o povećanju upošljavanja u okviru mreže kao i suradnji sa naučnoistraživačkim institucijama.

Također su članovim TOT tima dali smjernice u kojem pravcu treba ići mreža i koje principe trebaju poštovati svi članovi.

Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen petak, 13 Novembar 2015 10:32
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo