Korisnici projekta posjetili sajam poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu

  • srijeda, 02 Septembar 2015 11:49
  • Objavljeno u Agrobiznis
  • Čitano 1599 puta

Korisnici projekta ECO FOOD TURA, kojeg financira EU iz IPA sredstava kroz program prekogranične suradnje HR i BiH, učestvovali su na 42. Sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu od 26-29.08.2015.
Na sajmu je izlagalo 10 MSP-a, Zadruga i Udruženja koje se bave ekološkom proizvodnjom i proizvodnjom ljekovitog i aromatičnog bilja.
Korisnici su izložili više od 70 različitih vrsta proizvoda od ljekovitog bilja i na bazi ljekovitog bilja. Karakteristika za sve proizvode jeste ta što prilikom proizvodnje se poštuju ekološki principi i principi dobre domaćinske prakse.
Jedan od proizvoda-krema za lice s arganovim uljem iz line proizvoda Veris aroma, Žepačkog Agrofarma dobio je i zlatnu medalju za kvalitetu.
Kako iz Agrofarma ističu, medalju nisu očekivali, ali svakako će im dati vjetar u leđa da u budućnosti budu još bolji.

Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen ponedjeljak, 21 Septembar 2015 20:36
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo